Jako každý rok i letos jsme připravili slavnostní menu, ke kterému samozřejmě nabídneme i svatomartinské víno. Rádi vás u nás od pátku 11. do neděle 13. listopadu pohostíme.
Husí játra na rozmarýnu, pečená bageta
Kachní prsa na portském víně se švestkami a mandlemi, zelníky se škvarky
Zpět na výpis novinek
Svatomartinské menu
Předkrmy
Husí paštika s portským vínem, dýňové chutney, pečená bagetaHusí játra na rozmarýnu, pečená bageta
Polévka
Husí kaldoun se širokými nudlemi a zeleninouHlavní chody
Konfitované kachní stehno, červené a dýňové zelí, bramborový a karlovarský knedlíkKachní prsa na portském víně se švestkami a mandlemi, zelníky se škvarky
Dezert
Svatomartinské rohlíčky s ořechyZpět na výpis novinek